Skip to main content
Health

Tandläkare akut Jakobsberg

By 17 April 2023No Comments

Viksjö Tandhälsa strävar vårt team av erfarna tandläkare efter att ge kvalitetsvård som uppfyller varje enskild patients anatomiska, funktionella och estetiska behov. Vi erbjuder en mängd olika tjänster, bland annat förebyggande vård, restaurerande tandvård och implantatbehandling. Vi förstår att det ibland inträffar tandvårdsbrist, och därför finns vi tillgängliga för tandläkares akutmottagningar i Jakobsberg.

På Viksjö Tandhälsa förstår vi att tandvårdsbrist kan vara stressigt och skrämmande. Vårt team är här för att hjälpa dig igenom det med högsta möjliga vårdnivå så att du kan känna dig trygg och säker på din tandhälsa. Vi erbjuder akutmottagningar för en mängd olika problem som tandvärk, trasiga eller avbrutna tänder, trauma mot munnen eller ansiktet, tandköttsinfektioner/blödande tandkött, förlorade fyllningar eller kronor, smärta i visdomständer, abscesser och mycket mer.

Vårt team är stolta över att tillhandahålla uppmärksam och medkännande vård samtidigt som vi levererar snabba lösningar och smärtlindring. Vi prioriterar alltid din tid och bekvämlighet genom att erbjuda möten som passar in i ditt schema samt tillhandahålla sederingsalternativ på plats om det behövs. Om en tand är trasig och inte går att reparera eller om en infektion är för allvarlig för att hanteras på vårt kontor kan vi hänvisa dig till en specialist för vidare vård.

Viksjö tandhälsa och tandläkare akut Jakobsberg

Tillsammans med akutbesök erbjuder vi också allmänna tandvårdstjänster som kontroller och rengöringar med jämna mellanrum så att du kan bibehålla en optimal munhälsa. Under dessa besök kommer vårt team att noggrant inspektera dina tänder för att se om det finns tecken på karies eller håligheter samt leta efter tecken på sjukdomar eller andra abnormiteter som t.ex. tumörer för att säkerställa korrekt diagnos och behandling vid behov. Vi kommer också att ta bilder (röntgenbilder) av din mun för att avgöra vilken typ av behandling som kan vara bäst för att återställa ditt leendes naturliga skönhet och funktion.

Förutom allmänna tandvårdstjänster specialiserar vi oss också på avancerad protetik på Viksjö Tandhälsa; om du behöver allt från faner eller kronor till broar eller implantat så är våra erfarna specialister här för att hjälpa dig! Alla våra protetiska arbeten utförs i samarbete med våra skickliga tandtekniker som är dedikerade till att ge högkvalitativa resultat med exakt noggrannhet varje gång.

Oavsett vilken tandvårdsnödsituation som uppstår i Jakobsberg vet att Viksjö Tandhälsa har koll på dig! Vår uppmärksamma personal strävar hårt varje dag för att se till att alla våra patienter får exceptionell service varje gång de kliver in på vår mottagning; oavsett om det är något enkelt som en kontroll eller något mer komplext som en implantatbehandling – du kan lita på oss med alla dina tandvårdsbehov! Ring oss idag om du har några frågor om de förfaranden vi erbjuder eller om du vill ha mer information om tandläkarens akutmottagningar nära dig!