Skip to main content
All

Min naturliga hälsoblogg: Må bra naturligt – Din partner till bättre hälsa

By 11 July 2023No Comments

Hej alla underbara läsare! Jag hoppas att ni mår fantastiskt bra idag. För de som inte känner till mig, är jag en hängiven användare av naturliga hälsoprodukter och jag gillar verkligen att dela med mig av mina upplevelser. I det här inlägget kommer jag att dela med mig av min resa med ett företag som har hjälpt mig att uppnå en bättre hälsa – Må Bra Naturligt.

Om Må Bra Naturligt

Må Bra Naturligt är en webbutik som erbjuder naturliga hälsoprodukter av olika slag – allt från vitaminer och mineraler till fettsyror, kosttillskott och homeopatiska preparat. De har dessutom fri frakt vid beställningar över 500 kr, snabba leveranser och en kunnig personal som alltid står till tjänst med råd och vägledning.

Mina favoritprodukter och deras fördelar

Stötta ditt immunsystem med Andrographis

När jag först kände att mitt immunsystem behövde lite extra stöd, rekommenderade Må Bra Naturligt mig att testa deras Andrographis-produkt. Känd som “king of bitters”, är Andrographis beundrad i många österländska kulturer. Inte nog med att den hjälper till att stötta immunförsvaret, Andrographis bidrar också till luftvägarnas normala funktion. Ett verkligen fantastiskt tillskott till min dagliga rutin!

Stötta din matsmältning med Bromelain

Bromelain är en annan favorit som jag hittade på Må Bra Naturligt. Det är ett enzym som naturligt finns i ananas. Det kan hjälpa till att bryta ned protein till dess grundläggande beståndsdelar, vilket gör det lättare att smälta svårsmält mat. Efter att ha lagt till Bromelain i min kost har jag verkligen märkt en förbättring i min matsmältning!

Förbättra ditt fokus med L-teanin

Om du som jag har problem med att fokusera eller har svårt att slappna av ibland, då kan du prova L-teanin. Denna kosttillskott är en aminosyra som hjälper till att tillverka GABA, en neurotransmittor som hjälper till att reglera humör, stress och sömn. Dessutom kan det hjälpa till att förbättra fokus. Verkligen en livräddare för mig!