Skip to main content
Finance

Mitt Äventyr med Exacta: Modern Redovisning När Den Är Som Bäst!

By 28 August 2023No Comments

När jag startade mitt företag visste jag hur viktigt det var att ha ordning på ekonomin. Eftersom ekonomisk administration inte är min starka sida beslutade jag mig för att söka efter experthjälp, och jag hittade guld när jag stötte på Exacta!

Varför Jag Valde Exacta

Exacta är inte din typiska redovisningsbyrå. De är moderna, personliga och deras tjänsteutbud är så brett att man kan justera det efter företagets skiftande behov. Från bokföring till lönefrågor, Exacta täcker allt!

Förtroende hos de Bästa

När jag såg att företag som Ida Warg Beauty och Berntson Brands litar på Exacta, visste jag att jag var på rätt spår.

Vad Exacta Har Gjort för Mitt Företag

Löpande Redovisning: Tack vare Exacta har jag nu en tydlig och enkel redovisning, vilket sparar både tid och pengar.

Alkohol- & Punktskatt: Jag importerar specialiserade viner, och med Exacta har jag aldrig behövt oroa mig för punktskatt. De ser till att allt är korrekt.

Kvalificerad Redovisning: Med deras expertis har mitt bokslut blivit mer än bara ett dokument. Det är nu ett värdefullt verktyg för mitt företags framtid.

Löneberedning: Min personal får alltid rätt lön, i rätt tid.

Rådgivning: Ibland behöver man bara någon som ser saker objektivt. Exacta har varit den rådgivaren för mig.

Vill du Veta Mer?

För dem som är nyfikna om ekonomi, erbjuder Exacta informativa artiklar som “Alkoholskatt och punktskatt – Vad är det?” och “Så fungerar redovisning för företag” på deras nyhetssida.

Lätt att Komma i Kontakt

En av de bästa delarna av mitt samarbete med Exacta har varit att kommunicera med Lukas Hågestam Lindell. Lukas har varit en skatt. Och om ni är i behov av logistik hjälp? Exacta erbjuder även det!

Där Lilla Extra

Förutom redovisning och logistik, står Exacta även ut som en DI Gasellföretag både 2020 och 2021. Det är inte bara ett tecken på framgång utan också på ett företag som bryr sig om sina kunder.

Om du, precis som jag, letar efter en modern och pålitlig redovisningspartner, skulle jag varmt rekommendera Exacta. Du kan enkelt nå dem via telefon, e-post eller deras webbplats. Gör ditt företagsliv lite enklare med Exacta vid din sida!