Skip to main content

I dagens snabba e-handelsvärld där allt handlar om leveranstider och effektivitet, har jag funnit en pärla bland logistikföretag. Låt mig presentera Exacta, som förvandlade min e-handel till en sömlös operation.

Första intrycket av Exacta:

När jag först stötte på Exacta var jag fascinerad av hur tydliga och personliga de var i deras kommunikation. Jag kunde verkligen känna att de brydde sig om min verksamhet och inte bara såg mig som ännu en kund i mängden.

Den ultimata lösningen för e-handlare:

För oss e-handlare innebär logistik ofta huvudvärk. Men med Exacta vid min sida kan jag nu lägga all min energi på det jag älskar mest – att växa mitt varumärke. De sköter allt från ordermottagning till distribution, vilket låter mig fokusera helt på min kärnverksamhet.

En flexibel partner för alla behov:

Exacta erbjuder en mängd olika tjänster. Från e-handelslogistik, som är personlig och skapar starka kundrelationer, till logistik för alkoholprodukter. Jag blev särskilt imponerad av hur de hanterar “Pack och plock“. Med deras effektivitet kan jag lita på att ordrarna skickas senast dagen efter mottagning.

Returhantering – Ett steg framåt:

Vi vet alla hur viktigt det är med smidiga returer i e-handelsvärlden. Exacta’s returhantering gör mina kunder nöjda, och chansen ökar att de handlar från mig igen.

Låt oss prata om kunskap:

Jag måste även nämna deras informativa blogginlägg. Deras artikel om hur 3PL kan effektivisera verksamheten var en ögonöppnare för mig. Att ha en logistikpartner som inte bara erbjuder tjänster utan även delar kunskap är verkligen guld värt.

Personlig kontakt – Kristofer Reinsson:

Ett särskilt omnämnande förtjänar Kristofer Reinsson, Business Manager hos Exacta. Att kunna prata direkt med honom, diskutera specifika behov och få insikter var en av höjdpunkterna i min upplevelse med Exacta.

För den som letar efter en pålitlig, effektiv och personlig logistikpartner rekommenderar jag helhjärtat Exacta. Med deras stöd kan varje företag, stort som litet, blomstra i e-handelsvärlden.

Missa inte chansen att samarbeta med ett företag som vunnit utmärkelser såsom DI Gasellföretag både 2020 och 2021. Ge dem ett samtal eller skicka ett e-postmeddelande – du kommer inte att bli besviken!