Skip to main content
All

Krimfup.se: Alla FUPar du behöver om brottsmål i Sverige

By 20 March 2023No Comments

Krimfup.se är en plattform som ger allmänheten tillgång till kompletta förundersökningsprotokoll i brottsmål. Detta gör det enklare för medborgare att ta del av rättsprocessen och öka insikten om hur brottsbekämpning fungerar i Sverige.

Förundersökningsprotokoll ger en djupgående inblick i hur polisen arbetar för att lösa brott och vilka åtgärder som vidtas för att identifiera misstänkta. Hos Krimfup.se kan du söka bland hundratusentals personer och ta del av deras förundersökningsprotokoll.

Alla förundersökningsprotokoll på en plats

All information på Krimfup.se är offentlig och tillgänglig för alla som vill ta del av den. Du kan söka efter personer baserat på deras namn, ålder eller hemort. När du har hittat en person du söker efter, kan du ladda ner deras förundersökningsprotokoll direkt från plattformen.

Krimfup.se har gjort det enklare än någonsin tidigare att få tillgång till förundersökningsprotokoll. Tidigare var det en besvärlig process som krävde mycket tid och energi. Nu kan du enkelt och smidigt ta del av all information du behöver för att förstå brottmålen och hur de hanteras i Sverige.

Att öka insikten om brottsbekämpning är viktigt för att upprätthålla rättvisa och för att förbättra samhället. Genom att ta del av förundersökningsprotokoll kan allmänheten få en bättre förståelse för hur brott utreds och vilka utmaningar som polisen står inför.

Hitta FUP för aktuella brottsfall och åtal

Med ett förundersökningsprotokoll (eller FUP som det förkortas) får du exklusiv tillgång till en ocensurerad version av händelseförloppet för ett brott. Media och nyhetsföretag har använt förundersökningsprotokoll för rapportering under åratal och det är inte förrän nu Krimfup.se gör att allmänheten har enklare åtkomst till detta än tidigare.

Hos Krimfup hittar du med enkelhet förundersökningsprotokoll i uppmärksammade brottsmål och rättsprocesser som media rapporterar om. Använd den simpla sökfunktionen på hemsidan och ange namn, personnummer eller brott – så fixar vi resten. Efter att du köpt ett förundersökningsprotokoll laddar du smidigt ned det till din dator och kan börja läsa detaljerna direkt.